kam? červenec - skoro cely mesic
za 12 tisic letenka s pretsupem no neber to :D hlavne ze momondo ... das datum ... nahore vyjede nejakej porovnavac dnu ... je tam cena pres 2 tisice cesta tam, zpatecny to stejne .. ale ve vysledku je to za 12 :D wtf
Primo na Ryanairu staci si to vyhledat a nejdrazsi termin v cervenci tam byl kolem 250 euro… normalne ty letenky tam jdou zabookovat
Proste si sa strasne neskoro zobudil. Bud su lacne letenky, alebo auto, alebo ubytko. Lacna trojkombinacia proste na Jul/ August neexistuje...
Ted je na sezonu dobre bookovat uz v lednu, kdy auta jsou jeste za jakztakz ceny a vyber ubytka, letenka je minimalni polozka.
takze myslite ze nejde od mistnich sehnat auto lepe nez pres rentcars ? pripadne me napadl jeste skutr :D nebo kolo ...
ubytovani je za dobry peniz, ale za auto na 10 dni davat 50 tisic to jako fakt ne :D
Kdo chce hledá cesty, kdo nechce hledá důvody.
A propos, za 50k už vyjde lépe používat busy a taxi. Azory nejsou velké.
Tak namatkou jsem dal scooter a 315 ecek na tyden je podle me v soucasny situaci ok: https://riderly.com/rentals/deta...30/07/2022
no ja se nechci valet na plazi, spis chci procestovat krajinu, samozrejme koupani je fajn, takovej surf :).
A nevim jestli skutr to vubec ujede ..., pujcoval jsem si jednou 50tku a nic moc. A myslim ze kdyz ma clovek na auto tak muze jen 50tku. A pokud jsou tam kopce tak potěš.
Ale jste hodni, dovolena mi uz vcera zacala tak šílím kam co kde.
Tak já kdybych teď najednou měl do konce července volno a neměl nic zajištěno, tak sednu do auta a udělám si roadtrip po Evropě, po místech, která mám už dlouho na seznamu, ale nějak se na ně pořád nedostává...
Taky bych to udelal jako Mirjur, nebo bych cekal na nejaky vyhodny LM zajezd, kdybych mel tolik volna 😀
To bych snad na Urbaníka vyrazil vlakem o projel Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Polsko nebo Balkán :D
no mě ted napadlo autem, Rumunsko nebo Albanie, nebo letecky Gruzie? tam se vždycky daly sehnat letenky za pár? A nebo Francie Mont Saint Michel nebo Lofoty Norsko ale nejen ze je to daleko, ale nevim na kolik by vyšla cesta skrzt trajekty atd ... :D
no je toho hodně
No hlavně bych se už pro něco - cokoliv - rozhodl a začal to okamžitě realizovat. Jinak by se mohlo stát, že 31.7. zjistíš, že jsi celou dovolenou seděl u PC a řešil kam vyrazit...